Star Class Chef Culinaire Duizendpoot Matroos

Over aanpakken gesproken. Daar is Lidi Veenstra een mooi voorbeeld van. Een dame die zich in de superjachtindustrie aanprijst als ‘stew/cook/deckhand’. Dat is wel een aparte combi, een kok die ook nog verstand heeft van aanleggen. Een vrouw die met een voorliefde voor voeding en – zo te lezen – avontuur op Kreta achter de bar heeft gestaan, hostess was op een Amsterdamse rondvaartboot, serveerster in een Michelin restaurant en manager van een restaurant in een oud Noord-Italiaans stadje. Toen ze in 2007 een vriendin verving op een 24 meter privéjacht met taken van schoonmaken, koken, tot aanleggen, was ze verkocht. De omgeving bleek ideaal om haar kookkunst te combineren met haar gastvrijheid en praktische instelling. Sindsdien is Lidi freelance beschikbaar als duizendpoot op jachten tot zes gasten. Om het persoonlijk te houden. Het liefst kookt de Star Class Chef die nu natuurlijk in Monaco woont, Aziatisch en Thais. Maar gezien haar geschiedenis is ze ook een kei in Italiaanse gerechten.

Vond je dit interessant? Deel het met anderen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Geschreven en/of gepubliceerd door

beheer

Lees ook

Kornwerderzand een complexe sluis uitgelegd

Harlingen zoet en zout

House of Boats – persoonlijke verkoopbemiddeling met een frisse aanpak

Vaarpartners